Horoskop for Tyr

20. apr - 20. maj

Månedshoroskop, maj 2020

Med fuldmånen der falder i dit modsatte tegn, Skorpionen, den 7. maj, er der et kraftigt fokus på dine relationer, som vil dominere i denne måned. Generelt er det en tid hvor principper er vigtige for dig, men det er også vigtigt, at du tilpasser principper og overbevisninger til de ændrede omstændigheder.

Det særlige i maj er, at din tegnhersker, Venus, går retrograd til Tvillingerne og dette sætter fokus på sikkerhed og økonomi i de næste tre måneder. Du kan være i to sind omkring hvordan du skal fortsætte og du skal passe på, ikke at lave naive fejl, når du administrerer dine resurser. Der er ingen hurtige løsninger – det er tålmodighed du har brug for nu. Venner og partnere forsøger måske at påvirke dig og kan dræne din økonomi og mens det er vigtigt at hjælpee, kan du ikke tillade dine at dine resurser unødigt udtømte.

Maj måned er forvirrende for dig. I tider med forvirring er du nødt til at spore dine skridt og gå tilbage og se på alle de argumenter, som har ført dig i disse retninger. Fakta er, at du har kommunikationsevner, som er værdifulde for din profession. Det er her fokus burde være. Det er en tid hvor muligheder præsenterer sig selv, ikke mindst når det kommer til at få nye professionelle evner.

Dagens Horoskop