Horoskop for Skorpion

23. okt - 20. nov

Månedshoroskop, maj 2020

I starten af maj er familie relationer stimulerende og tilfredsstillende og det er en god tid for kærlighed og intimitet. Det ser ud til, at du og en partner er enige og gensidigt forstår hinanden. Fuldmånen i dit tegn omkring den 7. maj sætter fokus på intensitet af stærke relationer og det føles, som om I kan tale om alle de ting der normalt holdes hemmelige.

Der er dog en mærkbar forandring midt i maj, hvor partnere plages af tvivl og andre tanker. Noget stopper dem i at fortsætte med fælles planer og tingene kommer til at stå stille. Dit fokus ændres også til den tid, hvor du søger nye veje til at udtrykke din kreativitet. Mens det er en god tid til at lade dig involvere med børn og kreative tiltag, er der en voksende dissonans i dit kærlighedsliv. Gør ikke tingene sværere, ved at lade dig distrahere af andre relationer i resten af maj og juni.

Brug den mulighed der opstår i disse usædvanlige tider, til at få en dybere forståelse af de psykiske mekanismer, som styrer den menneskelige opførsel. Det er et udmærket tidspunkt til studier og diskussioner af alle de problemer som har indflydelse på følelsesmæssig og økonomisk tryghed. Hold tingene rationelle frem for at lade fantasien tage over.

Dagens Horoskop